Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Kerstverlichting

Op Yarkona.nl vind je kerstverlichting voor buiten, zoals ijspegel verlichting, netverlichting en opvallende figuren met ledlampen. Ook hebben we handige kerstboomverlichting die je binnen 5 minuten in je kerstboom hangt zonder te klungelen, namelijk de 1-2 glow kerstboomverlichting. Nu op alle kerstverlichting gratis verzending!

Kerstverlichting voor buiten

Tijdens de donkere dagen hangen veel mensen buiten kerstverlichting op. Dit is niet alleen heel sfeervol, maar ook heel functioneel omdat je een lichtje hebt wanneer je laat thuis komt. Kerstverlichting voor buiten is er in vele soorten en maten. De meest populaire soort is waarschijnlijk de ijspegel verlichting. Deze verlichting kun je gemakkelijk aan de muur van je huis hangen en ziet er dan gelijk heel gezellig uit. Een andere handige verlichting is de netverlichting. Dit is verlichting in de vorm van een net, waardoor je het gemakkelijk over een bolstruik, zoals een buxus kunt hangen. Gooi de netverlichting over de struik, doe de stekker in het stopcontact en klaar!

Handige kerstboomverlichting

Kerstboomverlichting is er in vele soorten en maten, maar wij hebben de allerhandigste geselecteerd: de 1-2 Glow Kerstboomverlichting. Deze kerstboomverlichting heeft een hoofdlijn die je om de top van de kerstboom kunt hangen. Aan deze lijn zitten een aantal strengen met verlichting die je vervolgens gemakkelijk om de kerstboom kunt draaien. Nooit meer klungelen met de kerstboomverlichting dus! De 1-2 Glow Kerstboomverlichting is er in verschillende maten: voor een boom van 150 cm, 180 cm en 210 cm.