Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Over Yarkona

Online tuincentrum

Yarkona is een online tuincentrum, opgericht in april 2018. Yarkona is inkooplid van Prickels BV. Naast Yarkona zijn 42 tuincentra in Nederland, België en Duitsland lid van Prickels. Wij helpen je om de keuzes voor de aankoop van producten die je in huis en tuin gebruikt makkelijker te maken. We snappen namelijk heel goed dat het vaak moeilijk is om uit het grote aanbod in winkels en webshops de juiste producten te kiezen die voldoen aan jouw wensen.

Op Yarkona.nl vind je alleen de meest handige en voordelige oplossingen om je woon- en leefomgeving nóg prettiger te maken. De voorselectie hebben wij al voor je gedaan, zodat de keuze een fluitje van een cent is. We letten vooral op:

  • Goede kwaliteit
  • Eenvoudig in gebruik
  • Voordelige prijzen

De producten van Yarkona zijn zorgvuldig geselecteerd bij gerenommeerde leveranciers en fabrikanten en zijn dus altijd van goede kwaliteit. De komende periode zal de webshop steeds verder gevuld worden met allerlei handige producten voor huis en tuin.

Ons doel is om jou te ontzorgen, ook ná je aankoop. Als er iets mis is doen we er alles aan om dit voor je op te lossen. Retourneren is daarom altijd gratis bij Yarkona. Meer over bezorgen & retourneren lees je hier. Heb je vragen, wensen of suggesties? Dan kun je contact met ons opnemen via info@yarkona.nl of 0297-228210.

Veel plezier bij het winkelen!

Fons van der Leen